interieurarchitect

stefanie coninx: Interieurarchitect met oog voor detail !

We zijn een dynamisch interieurbedrijf, met een ruime ervaring aan projecten! Met deze ervaring kan ik jullie goed bij staan over functionaliteit en esthetiek.

Ik en mijn team werken nauw samen aan alle projecten. Zo kunnen elkaar inspireren en worden geen details uit het oog verloren!

Als interieurarchitect benader ik elke opdracht, elke ruimte als een unieke situatie. Bij het ontwerpproces ga ik systematisch en gecoördineerd te werk. Dit leidt tot een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan uw gebruikseisen.
Elk project is uniek en krijgt dan ook een uniek ontwerp! De combinatie van creativiteit, functionaliteit en de materiaalkeuze zorgen voor een harmonieus geheel.
Als interieurarchitect kan u bij mij terecht voor totaalprojecten van woningen, maar ook kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers,…
Indien gewenst bezorg ik u een totale kostenraming, overzicht van de offerteprijzen, en een totale planning van A tot Z voor de uitvoering.
Voor meer informatie over mijn werkwijze als interieurarchitect, kan u lezen onder de rubriek ‘werkwijze.’
Voor meer informatie of een afspraak te maken kan u mij steeds telefonisch, via het contactformulier of per e-mail bereiken.

Interieurarchitectuur is mijn passie van kinds af aan en ik wil dan ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en uitvindingen.