interieurarchitect

stefanie coninx: Interieurarchitect met oog voor detail !

Als jonge interieurarchitect heb ik toch al ruime ervaring aan projecten.
Met deze ervaring kan ik jullie goed bij staan over functionaliteit en esthetiek.
Na mijn opleiding interieurarchitect aan de Provinciale Hogeschool Limburg heb ik nog ervaring opgedaan bij een interieurarchitectenbureau.
Tijdens mijn vier jaar durende opleiding als interieurarchitect heb ik, onder meer in de lessen meubelontwerp en architectonisch ontwerpen, geleerd om op een creatieve en functionele manier om te gaan met concepten en ontwerpideeën. Ook de technische aspecten zoals elektriciteit, verlichting en sanitair zijn mij niet vreemd.
Als interieurarchitect benader ik elke opdracht, elke ruimte als een unieke situatie. Bij het ontwerpproces ga ik systematisch en gecoördineerd te werk. Dit leidt tot een ontwerp dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan uw gebruikseisen.
Elk project is uniek en krijgt dan ook een uniek ontwerp! De combinatie van creativiteit, functionaliteit en de materiaalkeuze zorgen voor een harmonieus geheel.
Als interieurarchitect kan u bij mij terecht voor totaalprojecten van woningen, maar ook kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers,…
Indien gewenst bezorg ik u een totale kostenraming, overzicht van de offerteprijzen, en een totale planning van A tot Z voor de uitvoering.
Voor meer informatie over mijn werkwijze als interieurarchitect, kan u lezen onder de rubriek ‘werkwijze.’
Voor meer informatie of een afspraak te maken kan u mij steeds telefonisch, via het contactformulier of per e-mail bereiken.

Interieurarchitectuur is mijn passie van kinds af aan en ik wil dan ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en uitvindingen.