Plannen interieurarchitect limburg


PLANNEN

plannenNa de opmeting van de bestaande toestand, werk ik verschillende voorontwerpen uit. Uiteraard rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Deze ontwerpfase wordt met u besproken en nader toegelicht aan de hand van plannen, 3D presentaties en stalen van de diverse materialen. Na dat de ontwerpfase is afgerond gaan we over naar de uitvoeringsfase. Samen met u denk ik verder na over technische aspecten van het ontwerp zoals elektriciteit, sanitair, maatwerk,… Technische plannen worden volledig uitgetekend waardoor aannemers een duidelijke prijsofferte kunnen maken en van start kunnen gaan. Hieronder van je enkele voorbeelden van plannen zowel voorontwerpen als uitvoeringsplannen.

Aan de hand van plannen, 3D presentatie en stalen van diverse materialen zal het ontwerp een geheel vormen. Alle informatie zal uiteindelijk op defenitieve plannen komen te staan waardoor u een bundel van uitvoeringsplannen zal ontvangen. Met deze plannen kan de uitvoering van start gaan. Wilt u totaal geen beslommeringen dan kan ik u alles uithanden nemen. Daarnaast bezorg ik u een totale kostenraming, overzicht van de offerteprijzen, en een totale planning van A tot Z voor de uitvoering . De door U gekozen aannemers delen onze visie omtrent kwaliteit en oog voor detail om samen uw droom te realiseren. Deze uitvoering wordt nauwgezet door mij gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig.
Uiterdaad kan u ook zelf aan de slag met de uitvoeringsplannen zodat u prijsaanvragen en/of de werfopvolging op u neemt. Ook ideaal voor wie wilt verbouwen in verschillende fases maar toch al het totaal beeld wilt bekijken samen met een interieurarchitect.


Vragen of meer informatie over je verbouwing vind je op
livios